Tänään sain jopa tehtyä sivujen ulkoasun valmiiksi. Huh, olihan siinä työtä. Tuo komistus otsikon vieressähän on siis Gintoki Gintama-nimisestä animesta, upea kuva jonka halusin sivuille keinolla millä hyvänsä, ja taustalla sama chibi-versiona. Mikäli joku ei tunnista, hyi hyi, sietää hävetä. Yksi loistavimmista sarjoista joita olen nähnyt.

Kylläpäs blogin luomiseen menee (liikaa) aikaa. Viikonloppuna en varmaan kovin paljoa saa tehtyä, on nimittäin Waste Your Weekend-tapahtuma tulossa! Jos nyt tässä vähän mainostan, eli se on tuon Anime-Planet-sivuston, tarkemmin vielä Find Your Anime Buddy-klubin, järjestämä animemaratoni, jossa tällaiset semi-hullut otakut (niinkuin minä) tuhlaavat viikonloppunsa pelkästään animen katsomiseen. Muille se kuulostaa ihan niin järkevältä kuin onkin, mutta otakuille se on paratiisi, ainakin jos on valinnut hyvää katsottavaa.

Nyt kun luin tuota äskeistä itse, tuli vaan mieleen, että onkohan tässä mitään järkeä?

Senhän näkee huomenna. En tiedä mihin aikaan aloitan, mutta viimeistään kuudelta että ehtii kaikki katsoa. Minut tuntien luultavasti kuitenkin edessä on all-nighter, onneksi jääkaapissa on syötävää ja kylmää juotavaa. Huomiseksi on luvattu 29 astetta lämmintä, oh god. Saankohan lämpöhalvauksen?

Huomenna yritän ainakin aamupäivästä päivitellä blogia ja lisätä tavaraa, ja ehkäpä saan aikaiseksi Waste Your Weekend-aikataulun. Animeconiin enää tasan 2 viikkoa!

Huomiseen,

Menchi ~

PS: Michael Jackson on kuollut, uutista on toitotettu koko päivän radiossa ja netissä. Itse en ollut varsinainen fani, mutta tykkäsin musiikista ja arvostin pop-kuninkaan titteliä. Taas yksi suuri ihminen poistui keskuudestamme...

Rest in peace, we'll miss you †