Ei väsytä vielä yhtään, mikä onkin hyvä, koska katsomista riittää. Tämänhetkinen maratoni-saldoni:

Katsottu: Blame! (6 jaksoa), Fantastic Children jaksot 1-8 ja Dead Leaves-elokuva.

Vähän vaikeaa pysyä aikataulussa, koko ajan tulee jotain keskeytyksiä. Jyväskylässä on tänä viikonloppuna järjestetty Midnight Balloon Rally, eli kuumailmapallokisa keskellä yötä, ja tietysti niitä pitää jäädä tiirailemaan kun menevät ihan tuosta talon vierestä ohi.

Mutta niin, tuo Dead Leaves... Mitähän siitä osaisi sanoa. Ei kai muuta kuin että vahingonilo on paras ilo ja sadistilla on aina hauskempaa. Tosiaan, ei sovi ihan niille herkemmille otakuille jotka tykkää katsoa enemmänkin Ah My Goddessia tai Lucky Staria. No joo, tykäänhän minäkin niistä mutta minä len kyllä aika kaikkiruokainen animen suhteen :D Hurtti huumori piristää, varsinkin kun alkaa jo kofeiinitaso laskea näin aamun pikkutunneilla.

Vielä olisi tarkoitus jaksaa ainakin parin FC-jakson verran, ja ehkäpä yritän rikkoa tämän kesän valvomisennätystäni, joka on tällä hetkellä klo 05. Jos ei enää tämän aamuyön aikana näy päivityksiä, kehoni on luultavasti lopettanut yhteistyönsä mieleni kanssa ja lähtenyt lakkoon ainakin aamuun asti.

Sitä odotellessa,

Menchi ~