Paljon ei ole tapahtunut, huomasin että Majokko Tsukune-chanin viimeisien jaksojen laadussa oli jotain häikkää, Media Player ei soittanut niitä loppuun asti vaan pätkäisi keskeltä... Odottelenpa sitten tässä uusien jaksojen saantia.

Tilanne tällä hetkellä:

Katsottu Blame!, Tekkon Kinkreet, Dead Leaves, Fantastic Children jaksot 1-20 ja Majokko Tsukune-chan jaksot 1-4. Vielä jäljellä yhteensä 8 jaksoa ja yksi leffa. Saa nähdä, ehtiikö... Tavoitteena oli klo 12 mennessä maaliin, mutta se ei taida nyt olla mahdollista.. Jospa klo 2 mennessä olisi valmista?

Ulkona vaan sataa ja paistaa samaan aikaan. Kyllä huomaa että on kesä kun kello on kohta 10 illalla ja vielä vaan aurinko paistaa! ^^

Olen tässä lisäillyt samalla animea Animetietokantaan. Se on siis vähän tuon Anime-Planetin kaltainen sivu, mutta suomeksi ja paljon huokeammalla sisällöllä. Se ei todellakaan ole yhtä luotettava kuin A-P, koska sinne voi kuka tahansa käyttäjä lisätä tietoja. Toisaalta se on hyvä, saapahan ainakin ne animet listoille, joita on katsonut. Ja se on hyvä sivusto niille, joilta ei tuo enklanti taivu niin sujuvasti.

Tauko ohi, takaisin maratoonille,

Menchi ~