Tämän hetken WYW maratoni-saldo:

Katsottu Blame! kokonaan (6 jaksoa) sekä Fantastic Children jaksot 1-4. Ja kello on jo puoli yhdeksän... :<

Blame oli totaalista mindfuckia, kuulin kun aivoni lotisivat lattialle korvien kautta. No joo, ehkä sitä ymmärtäisi paremmin jos lukisi ensin mangan josta anime on tehty. Silti, ei voi muuta kun onnitella itseään että sai sen katsottua loppuun asti, onneksi jaksoja ei ollut enempää.

Fantastic Childrenistä ei voi sanoa samaa. Viimeinkin sarja, jota ei tupata täyteen ecchillä tai laimeilla vitseillä! Loistava, mystinen juoni ja upeat musiikit. Tämä tulee kyllä ansaitsemaan hyvät pisteet arvostelussa, se on varma.

Vielä on monisen tuntia edessä, ja paljon katsottavaa; 3 leffaa, yksi OVA ja 22 jaksoa FC-sarjaa. Tuossa vähän laskeskelin, että koko maratoonin pituus on 16 tuntia ja 35 minuuttia, ja se jaettuna kahdelle päivälle tekee 8 tuntia ja noin 20 minuuttia per päivä. Tällä hetkellä olen katsonut vasta 2 tunnin ja 10 minuutin verran animea. Kuso.

Pakko sanoa että on se niin ihanaa kun ärrä on tuossa kulman takana, nyt riittää kahvia ja mässyä koko yöksi. Saa nähdä moneenko jaksan valvoa vai tuleeko musta punasilmäzombie aamuyön tunteina...

Lisää raporttia klo 12 jälkeen,

Menchi ~