Runollista. Mikäpä onkaan parempi tapa viettää jo aamuyöksi taittuvaa iltaa kuin katsoa animea. Aah mitä autuutta.

No niin, nyt hittoon sieltä Shakespearin haudalta. Olen nyt vanhempien luona käymässä täällä ihanalla maaseudulla eli korvessa keskellä ei-mitään. Talo on tyhjänä eikä tänään ollut mihinkään menoa eikä ketään tulossa tänne, pätevä johtopäätös = animeiltama. Olen nyt katsonut Elfen Liediä, Lucky Staria ja Hanokaa sekaisin. Mikä loistava yhdistelmä, nämä kun tupattaisi yhteen sarjaan saataisiin lentävä koulupukuun pukeutunut Dicloni, joka huutelisi animesarjojen nimiä samalla, kun katkoo vihreiltä örkkimörkeiltä päät. Sarjan nimihän olisi Hanoka the Lucky Elf.

Parituksista puheen ollen kohta alkaa ilmentyä jo vieroitusoireita laadukkaasta yaoista. Viimeksi katsoin Okane Ga Nai-sarjan, joka olikin todella hyvä, 5 tähden luokkaa. Se oli aika rohkea verrattuna siihen ettei sitä oltu luokiteltu K18-materiaaliksi Anime-Planetissa, mutta toisaalta mitään graafisestikaan rohkeaa ei näytetty (ainakaan minun mielestäni :D). En edes muista mitä yaoita luin viimeksi, nyt kun miettii niin.... ei, en muista.

Joten olisikohan aika etsiä käsiin jotain herkullista. Animesarjoista kiinnostaisi Sensitive Pornograph, Sukisho ja Gravitation, mangaa tahtoisin lukea melkeinpä mitä vain! Toivon kuitenkin löytäväni ainakin Junjou Romantica osan 4 Animeconista, ja varmaanhan sieltä tarttuu mukaan jotain muutakin hyvää...

Enää 5 päivää, ja 4 päivää lähtöön! Me asutaan kaverin kanssa Jyväskylässä, joten ajateltiin lähteä jo torstai-aamuna Helsinkiin päin että ehtii vähän kierrellä kaupunkia. Terassi houkuttaa tietysti myös näin kesällä, ja pakkohan sitä on rentoutua vähän kun vielä ehtii, ennen kuin otakun suurin koettelemus alkaa. Animecon on juuri sitä, siellä erotellaan jyvät akanoista ja raa'at perunat kypsistä. No olipas vertauskuvaa taas... Mutta pointti on se, että jos Animeconin kestää täysillä loppuun asti hermostumatta, järkyttymättä ja vielä hyvällä mielin, on true otaku, ja tulee nauttimaan olostaan sellaisena vielä pitkään. Muussa tapauksessa tulevaisuus animen ja mangan parissa näyttää huteralta, tai sitten jotain on vielä oppimatta tai "kasvatus keskeneräinen". Innolla odotan kaverin reaktiota, hän kun on elänyt animen alaisuudessa vasta puolisen vuotta. Tätä suurempaa animetapahtumaa saa kyllä Suomesta hakea, ja jos se ei kaveria hetkauta, niin voin tyytyväisenä ajatella onnistuneeni opetuksessani hänen senseinään.

Mutta hoi, opetus ei ole vielä ohi! Se jatkuu ensi tiistaina, kun katsomme ensi tiistaina jälleen muutaman jakson Fullmetal Alchemistia (telkusta tallennettuna, suomisubeilla). Ehkä paras sarja opettaa ihmisiä animen tavoille. Legendaarista.

Toivottavasti saan vielä ennen lähtöä lisättyä blogiin lisää matskua, varsinkin noihin sivupalkin otsikoiden taakse. Tavoitteena olisi saada viime coneista kuvia lisättyä ennen kuin uutta pukkaa taas. Lisäksi yritän saada Waste Your Weekend-maratonin jäljiltä arvosteluja kirjoitettua niistä sarjoista jotka katsoin silloin. Ja kuten tässäkin tekstissä, käytän aika paljon termistöä jota kaikki eivät varmaan ymmärrä, joten aion myös lisätä Suomi-Menchi-Suomi sanakirjan tynkää johonkin väliin.

Mata ne,

Menchi ~